Snel Contact

Osteopathie Marcel wisse
0653368730
Fysiotherapie:
06-13183307
06-51364067
SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Fysiotherapie is o.a. het toepassen van spierrekkingen, gewrichtsmobilisaties, spierkracht en spieruithoudingsvermogen, stabilisatie en coördinatie oefeningen,statische en dynamische houdingen,
ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken, taping, verschillende trainingstherapiemethoden, massage en fysische therapie zoals electrotherapie. Met als doel om klachten op het gebied van houding en beweging op te heffen, te verbeteren of te stabiliseren.

Ook preventie en instructie spelen een grote rol. Zo kunnen patienten worden gecoacht om te leren leven met een beperking of geadviseerd worden hoe ze het werk weer kunnen hervatten. Door gerichte begeleiding leert u hoe lang en hoe zwaar u kunt bewegen en wat problemenveroorzaakt.

De eerste behandeling bestaatvoornamelijk uit een vraaggesprek en onderzoek. De fysiotherapeut zal proberen de oorzaak van uw klachten te achterhalen. Voor het onderzoek is uw hulpvraag belangrijk, zodat u samen met uw fysiotherapeut duidelijke en haalbare doelen kunt bepalen (het behandelplan).

Tevens spelen preventie en instructie een grote rol. Zo kunnen patienten worden gecoacht om te leren leven met een beperking of geadviseerd worden hoe ze het werk weer kunnen hervatten. Door gerichte begeleiding leert u hoe lang en hoe zwaar u kunt bewegen en wat problemen veroorzaakt.

De eerste behandeling bestaat voornamelijk uit een vraaggesprek en
onderzoek. De fysiotherapeut zal proberen de oorzaak van uw klachten te
achterhalen. Voor het onderzoek is uw hulpvraag belangrijk, zodat u samen
met uw fysiotherapeut duidelijke en haalbare doelen kunt bepalen (het
behandelplan).
Naast de algemene fysiotherapie zijn er nog een aantal specialisaties die
wij u kunnen bieden, zoals; Motorische Trainingstherapie, Mulligan
Concept.
Toepassing (18/02/2010)
Mulligan Concept (18/02/2010)
Kosten & Vergoeding (18/02/2010)
Afspraak maken (3/03/2010)